Spark industrie Ltd

Professional fabrikant van incontinentie zorg! 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Spark Industry Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Spark Industry Ltd certificaten
China Spark Industry Ltd certificaten
Dank voor Medische Vonk. De incontinentiebroek is geschikt voor onze Merkgelijkheid. Onberispelijke incontinentiezorg. Onze cliënten houden van beste in Europa.

—— Alex Poland

 • lopende band

     

  Spark Industry Ltd fabriek productielijn 0   Spark Industry Ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  OEM/ODM profiel

  1. Sterktevoordelen:

  Ltd van de vonkenindustrie is gespecialiseerd in het onderzoek van de Incontinentiebroek en ontwikkeling, manufactureand verkoop van de onderneming, zijn er diepe technische achtergrond, productontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën in het wereld geavanceerde niveau. Onze fabriek alle incontinentiebroek vervaardigt door Santoni machines. Nu markt succesvol merk bijna vijf door onze OEM verwerkingsproductie.

   

  2. Merkvoordelen:

  De broek van de vonkenincontinentie door globale consumenten, verenigde beeldontwerp, merkafbeelding en effectmensen reeds wordt goedgekeurd die. Wij zullen het als uw productievereiste produceren.

   

  3. Productvoordelen:

  Sparkaccording aan het professionele programma van de incontinentiezorg om de professionele producten van de incontinentiezorg te verstrekken. Specificatieverscheidenheid. Prominente eigenschappen. Modern ontwerp. Ononderbroken manier. Diamantkwaliteit. Hoogwaardige consumptie. Alle broek heeft door vervaardiging door Santoni machines. geproduceerd.

  Assortiment:

  Beschikbare netwerkbroek. Incontinentiebroek. De broek van de jonge geitjesincontinentie.    De volwassen Broek van de Luierbevestiging. De Leren riem van de buiksteun. Incontinentie absorberende broek. De broek van de incontinentiezak, Moederschapskledingstuk. Moederschapsbroek. Moederzorg. De postbroek van de Moederschapssteun, Naadloze bevestiging hijgt, en Naadloze verzorgingsbustehouders.

   

  4. Marktvoordelen:

  De vonk heeft het nauwkeurige markt plaatsen, alle incontinentiebroek geschikt voor warenhuizen, groot warenhuis, Moeder en Kinderverzorgingorganisatie, de opslag van zwangere vrouwen, schoonheidssalon, hotel etc. de verschillende verkoopkanalen.

  De voordelen van de marktbescherming: Het exclusieve beheer van het gebiedsmonopolie, strikt marktbeheersysteem.

   

  5. Prijsvoordelen:

  Globaal verenigd prijssysteem, grote winst ruimte, gemakkelijke opstarten en verrichtingsmarkt.

 • R & D

  Spark Industry Ltd fabriek productielijn 0  Spark Industry Ltd fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Spark Industry Ltd

Contactpersoon: Mr. Paulo Chen

Tel.: 86-20-37294879

Fax: 86-20-37294876

Direct Stuur uw aanvraag naar ons